Acupunctuur Stiens

Acupunctuur Stiens
Smelbrege 16a
9051BH Stiens

0651818713
Acupunctuurstiens@kpnmail.nl

15 december 2020

De praktijk is een medische praktijk. 

De behandelingen bij  M. A. Rappoldt, arts medische acupunctuur gaan op afspraak voort

.

Zie voor het hele beroepsprotocol bij www.NAAV.nl

Ismakogie

Eind september begint er weer een cursus Ismakogie op maandagochtend. In principe 10 lessen. Schoolvakanties vrij.  Jildouw Elgersma verzorgt deze lessen.

Ismakogie is een bewegingsleer. Met minder moeite is bewegen beter mogelijk. Met name de kleine lichaamsspieren worden gebruikt. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie

Het activeert spieren die normaal weinig gebruikt worden

Het leert je rustig en vloeiend te bewegen

Het werkt preventief; ook klachten als koude voeten, verslapte bekkenbodemspieren, rug en  of nekklachten kunnen afnemen.

Informatie en opgave 06-47484240 of mmmbeterbewegen@gmail.com

www.ismakogie.nl

 

 

TCM CONGRESS Rothenburg ob der Tauber
De data van dit vijf daagse congres over Chinese geneeswijze waren dit jaar zo, dat ik er heen kon. Wat een prachtige ervaring. Dus begin mei was ik vijf dagen op congres zoals dat heet. Samen met twaalf honderd luisteraars en beoefenaars van de chinese geneeswijze was ik in een prachtige stad. Allemaal om de verhalen van ruim honderd leraren te delen, te bespreken en er oer na te denken. . Inspiratie volop. Het was een kakafonie van talen, Duits, Engels in allerlei varianten, want Chinees-Engels klink anders dan Frans-Engels en zo voort. Mensen uit Italie, Estland, Polen, Duitsland, Nederland, China, Frankrijk en nog vele andere landen waren er.

Een ervaring om nog lang profijt van te hebben.Dus volgend jaar weer.